Båttralle – en perfekt gave til båtentusiasten 

Hva skal man kjøpe til han som elsker å være ute i båten, men som allerede har alt? Bursdagen nærmer seg med stormskritt. Alt han snakker om er båt, båt, båt. Her må du virkelig gå inn i materien og finne noe som han ikke har. 

Er det én ting mange glemmer, så er det hvordan de skal frakte båten på land. Mange tyr til en gammel henger som de har modifisert med hjemmesnekra støtte. Men en båttralle er noe mange ikke har. Den er en liten tralle som er perfekt for båtpuss og vinterlagring. 

 

Tilpasset båten 

En båttralle er en stålkonstruksjon med robust gummi. Med små hjul og et lavt tyngdepunkt er trallen veldig enkel å manøvrere rundt på garasjegulvet eller i hagen. Hjulene har bremser og trallen har en hendel til å styre den med. Båttraller kommer i forskjellige størrelser og til ulike båttyper. Det er en gave som hverken tar stor plass eller er sjenerende. 

 

Høy kvalitet 

En båttralle av stål er av høy kvalitet fordi den både er galvanisert, har god beskyttelse og kan justeres. Men også fordi den har hjul som tåler vekten og forflytningen. Båttraller er et undervurdert tilskudd til båtelskere. Med en tralle kan man utøve hobbyen sin vinter som sommer. 

 

Få bedre plass og forenkle pussen 

Når man har båtvogner & båttralle kan man organisere garasjen bedre. For når man setter båten i en v-form vil den bli stående akkurat der. Med båttrallen kan man fort lagre båten på et sted, men flytte den om man vil gjøre om lagerplassen. En båttralle gjør vinterlagringen lettere og mer fleksibel. Man kommer også til under båten uten problemer. 

 

Trygg lagring og forflytning 

En båttralle er en gave som gir sikkerhet. Båttrallen gjør at båten er lagret trygt og ikke kan velte. Det er fordi konstruksjonen er slik at båten vil bli stående fastmontert. Man kan trygt sitte i båten når hjulene er låst og båten festet. Dessuten kan man flytte rundt på den uten fare for å rive ned garasjen. En båttralle er det lille ekstra som gjør båtpussen enkel. 

 

En overraskende gave 

En mann som er båtfrelst har funnet sin nisje i livet. Alt som handler om båt vil gjøre ham glad. Med båttrallen vil han garantert bli overrasket og dessuten få mange nye ideer til hvordan han skal kose seg i garasjen når den skal pusses. Han vil garantert bli glad for denne gaven hvis han er en ekte båtentusiast. 

 

 

Leave a Comment